• Pendidikan Islam Buku 1

Pendidikan Islam Buku 1

  • Product Code: Buku Aktiviti Standard Prasekolah
  • Availability: In Stock
  • RM3.95

.Pendidikan awal kanak-kanak memerlukan pendekatan yang berbeza kerana ia merupakan proses permulaan kepada pembelajaran sesuatu perkara. Buku Aktiviti Standard Prasekolah Pendidikan Islam Buku 1 mempunyai 46 halaman yang memuatkan pelbagai latihan dan aktiviti berserta ilustrasi yang menarik untuk membantu kanak-kanak mempelajari Pendidikan Islam. Buku ini merupakan siri yang kedua untuk Buku Aktiviti Standard Prasekolah Pendidikan Islam Buku 1. Melalui buku ini, kanak-kanak dapat belajar menulis dan membaca selain mempelajari kosa kata, frasa dan ayat ringkas. Turut dimuatkan satu set ujian penilaian bagi mengukur tahap kefahaman murid. Buku ini diterbit berdasarkan Kurikulum Standard Prasekolah Kebangsaan (KSPK) terkini Kementerian Pelajaran Malaysia.

Berserta penerapan CEFR dalam buku ini supaya anak-anak boleh biasa dengan process pembelajaran baharu yang dimulakan dengan bahasa inggeris. 

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Notice: Undefined variable: site_key in /var/www/vhosts/inspirasi.net.my/httpdocs/catalog/view/theme/fumebuck-blue/template/product/product.tpl on line 357

Related Products

Tags: Buku Aktiviti Standard Prasekolah, Pendidikan Islam